Vittra
Rektorn har ordetVår verksamhetBlanketterKvalitetsarbete och resultatKalendariumBilder från vår verksamhetStäll ditt barn i köKlagomål & synpunkterKontakt

SKOLTIDNINGEN
Spännande läsning på nätet.

Äntligen finns vår skoltidning på nätet. Är det något du vill läsa om, kontakta redaktionen. Klicka här så kommer du direkt till tidningen.

Antagningsinfo

Hos oss antar vi våra barn och elever enligt en rak kö, med undantag för syskonförtur, och det datum du ställer dig i kö räknas som ditt ködatum. Har du frågor kring hur ditt barn ligger till i kön eller andra frågor som rör vår skola kan du vända till vår administration, se sidan "kontakt" här ovanför.

Gäller din fråga mer generellt hur vi antar barn och elever till våra skolor kan du kontakta Vittraskolornas Barn- och Elevombud Håkan Olsson. Du kan även läsa Vittraskolornas antagningsrutiner här eller hitta kontaktuppgifter till Håkan här.

Dela med andra:          


Om oss
Vittra Fram är en grundskola F-9

med centralt läge i Ängelholm. Vi finns på Thulingatan med årskurs 6-9 och på Lärkgatan med årskurs F-5 och där vi också har vår skolgård och vårt fritids.  

Skolan är nyrenoverad hösten 2011 och erbjuder en inspirerande och varierad lärmiljö. Hos oss får du vara den du är och utveckla dina personliga förmågor i en trygg och liten skola.