Vittra
Rektorn har ordetVÅRA LÖFTENKvalitetsarbete och resultatStäll ditt barn i köVåra grupperKalendariumSkolmatKlagomål & synpunkterKontaktBesök oss

OM OSS

Vittra Västra Hamnen har funnits sen 2002 och vi har idag glädjen att ta hand om ca 200 elever, från årskurs 0 till 9, i våra lokaler i Västra Hamnen, Malmö.

Vi arbetar med tematisk undervisning som stimulerar ditt barns nyfikenhet och ger nya erfarenheter! Kunskap är viktigt och för att alla elever ska må bra och kunna lära sig på bästa sätt arbetar vi mycket med hur vi är mot varandra, med att tillsammans skapa en bra arbetsmiljö. Vi tycker att det ska vara spännande och roligt att gå i skolan!

Antagningsinfo

Hos oss antar vi våra barn och elever enligt en rak kö, med undantag för syskonförtur, och det datum du ställer dig i kö räknas som ditt ködatum. Har du frågor kring hur ditt barn ligger till i kön eller andra frågor som rör vår skola kan du vända till vår administration, se sidan "kontakt" här ovanför.

Gäller din fråga mer generellt hur vi antar barn och elever till våra skolor kan du kontakta Vittraskolornas Barn- och Elevombud Håkan Olsson. Du kan även läsa Vittraskolornas antagningsrutiner här eller hitta kontaktuppgifter till Håkan här.

Dela med andra:          


Celebert besök

Vittra Västra Hamnen är en av de 30 skolor i Sverige som har höjt elevresultaten mest de senaste fyra åren, och haft störst ökning av andelen elever som går ut med gymnasiebehörighet.

Vittra Västra Hamnen fick besök av Betty Malmberg som är moderat ordförande i Riksdagens utbildningsutskott, hennes politiske sekreterare Paulina Bolander och Kristina Ekelund, fritidspolitiker i Malmös utbildningsnämnd. Läs om deras besök här!

Vittraboken