Om oss

Hösten 2012 flyttade vi in i helt nya lokaler i Brotorp Sundbyberg och vi har en förskola och en F-9 skola.

Det är öppna och ljusa lokaler  - miljön är anpassad utifrån hur barn/elever arbetar på bästa sätt och de olika behoven som finns hos dagens barn och ungdomar. Vi utvecklar det digitala lärandet och det innebär att både förskola och skola arbetar digitalt för att få till ett mer lustfyllt lärande och en modern verksamhet som ska möta framtidens behov.

Antagningsinfo

Hos oss antar vi våra barn och elever enligt en rak kö, med undantag för syskonförtur, och det datum du ställer dig i kö räknas som ditt ködatum. Har du frågor kring hur ditt barn ligger till i kön eller andra frågor som rör vår skola kan du vända till vår administration, se sidan "kontakt" här ovanför.

Gäller din fråga mer generellt hur vi antar barn och elever till våra skolor kan du kontakta Vittraskolornas Barn- och Elevombud Håkan Olsson. Du kan även läsa Vittraskolornas antagningsrutiner här eller hitta kontaktuppgifter till Håkan här.

Dela med andra:          


Besöka oss!

Är du nyfiken på våra verksamheter och vill veta mer? – Kontakta oss för ett besök eller maila dina frågor till oss.

Varmt välkommen till en förskola och skola utöver det vanliga!
brotorp@vittra.se eller tel. 08-555 861 00

App för skolmaten

Det finns en app för smartphones/lärplatta som visar vår matsedel. Ladda ned appen "Skolmaten" i App Store el Android Market och välj Vittra Brotorp.

Du kan också läsa matsedeln på http://meny.dinskolmat.se/vittra-brotorp/