Vittra
Rektorn har ordetSystematiskt kvalitetsarbeteLikabehandlingsplanVår verksamhetElevhälsaFöräldrarådKalendariumVåra lokalerKlagomål & synpunkterKontaktStäll ditt barn i kö

Välkommen

Vittra Södermalm är en mötesplats för kunskap, lärande och skapande. Vi startade hösten 2000 och har idag förmånen och glädjen att ta hand om 340 elever mellan 6 och 16 år.

Våra professionella och passionerade pedagoger samspelar för att ge eleverna bästa möjlighet att utvecklas som individer efter sina egna förutsättningar och önskemål. 

Skolan ligger på Söders höjder med en enastående vy över Stockholm. Våra lokaler är alldeles unika och bjuder på en mycket inspirerande lärmiljö där eleven möts av rum och arbetsplatser för alla behov av både ro och stimulans. 

Antagningsinfo

Hos oss antar vi våra barn och elever enligt en rak kö, med undantag för syskonförtur, och det datum du ställer dig i kö räknas som ditt ködatum. Har du frågor kring hur ditt barn ligger till i kön eller andra frågor som rör vår skola kan du vända till vår administration, se sidan "kontakt" här ovanför.

Gäller din fråga mer generellt hur vi antar barn och elever till våra skolor kan du kontakta Vittraskolornas Barn- och Elevombud Håkan Olsson. Du kan även läsa Vittraskolornas antagningsrutiner här eller hitta kontaktuppgifter till Håkan här.

Dela med andra:          


Börja hos oss

Funderar du på att börja hos oss och vill se hur en skoldag ser ut?

Välkomna på en "hälsa-på timme" för föräldrar och elever. En rundtur på skolan samt se hur pågående undervisning ser ut hos oss.

Intresseanmälan skickas till:
Miniorlaget (1-3) Christine Rodriguez
Juniorlaget (4-6) Emma Nordenbris
Seniorlaget (7-9) Malena Persson